click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

The 7 golden rules

Posted by Admin on 05/01/2018
0
Wie het beste aas heeft, vangt de grootste vis – dat is een oude volkswijsheid. In ons geval wil dat zeggen: hoe beter uw advertentie is, des te sneller verkoopt u. Ofwel: wees uitgebreid, eerlijk, volledig en nauwkeurig. Volg daarom onze onderstaande 7 gouden regels en verkoop met succes!

1. Kies een pakkende titel!

Benadruk de unieke eigenschappen, als het kan meteen aan het begin van de titel. U hoeft niet alleen maar de harde feiten op te sommen. Probeer uw kopers al in de titel op een emotioneel niveau aan te spreken. Bij een koopbesluit spelen namelijk zowel het hart als het verstand een belangrijke rol.

2. Wees volledig!

Omschrijf zo nauwkeurig mogelijk. Som hierbij niet alleen de harde feiten op, maar gebruik het vrije tekstveld voor individuele en gedetailleerde beschrijvingen.

Noem indien mogelijk alle zaken die uw bedrijf aantrekkelijk maken. Daartoe behoren extra’s zoals speciale opties en andere voordelen. Maar maak ook melding van minder sterke punten, gebreken, schade en defecten. Hierbij geldt altijd: wees positief en eerlijk. Verzwijg gebreken of tekortkomingen niet.

3. Breng uw advertentie in vorm!

In het vrije tekstveld kunt u de leesbaarheid van uw advertentie verhogen door het gebruik van vette letters, opsommingstekens, alinea’s en scheidingslijnen. U kunt bepaalde accenten leggen, voordelen op deze manier uitlichten en de advertentie aantrekkelijker maken.

4. Wek verwachtingen!

Of het nu om prestaties, kwaliteit of emoties gaat: probeer altijd positieve verwachtingen te wekken. Wees bij de beschrijving van de prestaties en kwaliteit echter waarheidsgetrouw: de genoemde feiten moeten kloppen, anders bestaat het risico op onaangename misverstanden.

Met emotionele beloften kunt u wat vrijer omgaan. Zolang de prestaties en kwaliteit kloppen. Ook hier geldt weer: blijf geloofwaardig

5. Voorkom onzinnige afkortingen!

Afkortingen zijn altijd handig als de ruimte beperkt is. Voor uw advertentie geldt dit echter niet. U hebt voor de beschrijving 4.000 tekens tot uw beschikking!

Bedenk altijd hoe geïnteresseerde kopers hun zoektermen opgeven. Gebruik daarom altijd gangbare afkortingen. Verder moet u de extra’s en uitrusting niet afkorten, want ook al bent u vertrouwd met de afkortingen, dat hoeft niet voor de geïnteresseerde kopers te gelden.

6. Vermijd vaktaal!

Het merendeel van de geïnteresseerden, met name ouderen, kunnen hier weinig mee. Gebruik voor deze speciale vaktermen daarom begrijpelijke omschrijvingen als toelichting of aanvulling bij de vakterm.

7. Maak gebruik van de bestaande klikvelden!

filters. Dit is gebaseerd op databasevelden die u ook bij het opstellen van uw advertentie kunt gebruiken. Wij raden u aan om deze categorieën altijd te gebruiken. Op deze manier vinden potentiële kopers uw advertentie het snelst en verkoopt u sneller.

Nu advertentie plaatsen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings